Kurallar PDF Yazdır e-Posta
adminos tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 11 Ağustos 2010 13:35

3distasyon.com fORUM Kuralları. 

01- Forum'da yazılan mesajlardan yazarı sorumludur. Forum'a üye olan kullanıcılar hiçbir koşul altında T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı olan, bireyleri ve/veya toplumları küçük düşürücü ifadeler kullanan, politik ya da dini içeriği olan, genel ahlak kuralları ile bağdaşmayan mesaj yayınlayamazlar. 

02- Yöneticiler her mesajı yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu olan veya online olan yöneticilere bildiriniz. 


03- Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ya da silme ve taşıma hakkına sahiptir. Uygun görüldüğünde forum kuralları admin tarafından yeniden düzenlenebilir. 

04.Açılan konuyla alakası olmayan ve gereksiz mesajlar silinecektir. flood yapmak (ard arda msj yazmak)yasaktır.


05.Konu başlığınızı en uygun foruma açınız. Aynı başlığı birden fazla foruma açan üyeler uyarılacak ve başlıkları silinecektir. 


06.İmzalarınızda eğitim sitesine uygun olmayan şekilli resimler kullanmak yasaktır.Sitemizin bir eğitim sitesi olduğu unutulmamalıdır.Bu tür imzalar kullanıcı uyarılmadan silinecektir. İmzalarınızın boyutlarına dikkat edin lütfen

07.Bir eğitim sitesine yakışmayacak şekilde kullanıcı adı kullanmak ban sebebidir.
Kurallara uymayanlar süresiz olarak siteden banlanacaklardır. 

08.Her türlü forum site reklamı yapmak kesinlikle yasaktır.

09.Herhangi bir satış için mesaj yazmak, bununla ilgili link vermek web sitesine yönlendirme yapmak kesinlikle yasaktır.

10.Üyelik iptali,üyeliğin silinmesi,üye nick değişimi söz konusu değildir.Bu istekleriniz dikkate alınmayacaktır.

3distasyon.com'a üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır

Son Güncelleme: Pazar, 29 Ocak 2012 20:58
 

Değerli yazarımız adminosCumartesi, 01 Mayıs 2010'den beri bizimle beraber.

Yazarın diğer yazılarını göster